Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΙΑΣΙΣ, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και με στόχο τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, προχώρησε σε δωρεά δύο αμαξιδίων προς το Γηροκομείο Βέροιας. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης δέσμευσης της ΜΧΑ ΙΑΣΙΣ να υποστηρίζει ευπαθείς ομάδες, δομές και τοπικούς φορείς που προάγουν την υγεία και την ευζωία, καθώς και στο παρελθόν είχε χορηγηθεί χειρουργικός εξοπλισμός απαραίτητος για την περιποίηση ελκών κατακλίσεων, βοηθώντας σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τροφίμων του Γηροκομείου Βέροιας.

Κατά την παράδοση των αμαξιδίων, ο δ/ντής της Μονάδας κ.Κόλβατζης Κυριαζής είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του Γηροκομείου από την Πρόεδρο του “Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας” κ. Μούρτζιου – Χατζηευστρατιάδου Ευδοξία και τον αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Μ.Φ.Η. «ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ» κ.Μούρτζιο Ιωάννη.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, οι εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης, ο επαγγελματισμός και η φροντίδα όλων των ανθρώπων του Γηροκομείου για την υγεία και την ευημερία των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και έμπρακτη απόδειξη ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται!